לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/06/2017 | 09:23 | מאת: טלי

שלום רב. לפני כמעט שבועיים עברתי ניתוח כריתת הרחם בגלל המיומות גדולות. עכשיו לפני כמה ימים התחיל לי יובש נוראי בנרתיק, כאבים וצריבה במתן השתן. התחושה גם שמשהו לוחץ שם. לפני שבוע עשו לי אולטרסאונד ווגינלי. אולי הם פגעו לי במשהו? ואם בעקבות זה אני צריכה לפנות לרופא או שאלה התופאות שיכולות להיות. תודה רבה מראש על התשובה

שלום טלי, אין אפשרות להשיב על התלונה שלך ללא בדיקה. הרופא המנתח צריך לבדוק אותך ולטפל בהתאם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם