myoma uterine
דיון מתוך פורום האשה והרחם
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום לפני יומיים הייתי אצל רופא נשים בגלל כאבי מחזור בלתי נסבלים וזרימה ענקית של דם בבדיקת אולטרסאונד הוא גילה גידולים שפירים ברחם האבחנה : myoma uterine הוא לא המליץ על ניתוח ורק נתן לי כדורים להורדת הדימום ( הקסקפרון ) אני בהסטריה! מה זה בדיוק? איך מטפלים בזה? אפשר לטפל בזה? במה זה כרוך? אני ממש מודאגת תודה מיכל ( בת 41 ללא הריונות או הפלות בעבר)
שלום לך כבר כתבתי תשובה שמשום מה לא הופיעה באתר אז אם יופיע בהמשך פעמיים איתך הסליחה. אין לך סיבה לבהלה. שרירנים הינם תופעה שכיחה מאד בגילך וישנו מגוון מאד גדול של גדלים, מיקומיםוסימפטומים ובהתאם לכך חמרה ושממעות. באם רופאך שבדק אותך לא ראה לנכון להציע כלטיפול ניתן להניח בסבירות גבוהה כי אין מדובר בממצאים מדאיגים במיוחד. כנסי בעמוד זה ללינק מצד שמאל למעלה - אתר "מיומות" תל השומר וקבלי הסבר מפרוט. ההחלטה על התערבות לוייה במיקוםוגודל הממצאים, תכניותה פריון שלך, סימפטומים, היסטוריה רפואית אישית והעדפות אישיות.
ד"ר אדמון שלום המון תודה קראתי את החומר לפי ההפניה שלך ומצאתי מתעניינת בטיפול אולטרה סאונד ממוקד בהנחיית MRI. רציתי לשאול אם אני מועמדת טובה לטיפול. מהם הקרטריונים לטיפול? גודל המיומות? כמות? האם הטיפול יכול לפגוע בפוריות? בשמירת ההריון? אשמח לשמוע