דרך להאיץ את קבלת המחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/02/2017 | 00:19 | מאת: א

המחזור שלי לא מדויק ובד"כ מגיע כל חודש ושבוע/חודש וחצי (לפעמים גם אחרי חודש בדיוק). בעוד זמן מה אני צריכה לטוס ולא רוצה שהמחזור יהיה ביחד עם הטיול. לפי התאריך שלי אני צריכה לקבל שבוע לפני בטיסה, אבל כידוע הוא אוהב לאחר בשבוע לרוב. האם יש דרך להאיץ את קבלתו? זה יכול לבוא בצורת פעילות גופנית, תרופת סבתא, או משהו דומה. אך לא תרופות ודברים כאלה. אשמח לתשובה, תודה!

שלום לך, בהתראה קצרה אין דרך להקדים את המחזור באופן שיקלע לצרכייך. ניתן לעשות זאת מבעוד מועד אם מתחילים לתכנן כחודשיים לפני תאריך הנסיעה. לפעמים הבאות...

מנהלי פורום האשה והרחם