שאלות חשובות לאחר גרידה.......

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/12/2016 | 08:09 | מאת: לילו

שלום דוקטור, עברתי גרידה ב 10.11, שבועיים לאחר הגרידה עשיתי בדיקת us אצל הרופא המטפל והרים נמצא נקי. 6 שבועות לאחר הגרידה הגיעה הוסת.. כמובן שהיא הייתה שונה מן הרגיל.. יומיים של דימום לא רציני+כאבים שמצריכים משככים, ביום השלישי כבר פד נקי. השאלה שלי היא האם תאריך הוסת שלי יחזור לקדמותו? כי כרגע קיבלתי בתאריך לא קשור. והאם לחשב ביוץ באופן רגיל, 14 יום מתחילת תאריך הוסת הזאת? חשוב לי לציין שאני בת 28 נשואה והגרידה היא ניסיון ראשון להריון שלצערי נגמר לא טוב. תודה רבה!

שלום לילו, הריון עושה משהו כמו reset לכל הפעילות ההורמונלית שלך. לאחר לידה או הפלה "תתעורר" המערכת ההורמונלית שלך בקצב שלה ותתחיל פעילות ביוץ אשר מבחינת התזמון אינה קשורה בארועים לפני ההריון. אם המחזורים שלך יהיו סדירים כשם שהיו - החישובים שלך לא צריכים להשתנות. שנה טובה ופוריה.

מנהלי פורום האשה והרחם