בעיית התנהגות של בני בו ה- 7.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/10/2005 | 15:40 | מאת: יפעת

ד"ר ירון לאחר קריאת המאמר, הרגשתי סוג של הקלה. יש אור בקצה המנהרה. בני בן ה- 7 ילד נבון מאוד וחסר מנוחה, סובל מהתפרצויות זעם וככל שחולף הזמן ההתפרצויות הולכות ומחמירות. הוא חסר מנוחה ואיננו מסוגל לשבת. עשינו אבחון טובה שיצא גבולי ולא המליצו על טיפול תרופתי. תחושת הבטן של כאם מכוונת אותי לכך שיש בעיות אחרות. אשמח לערוך אבחון לבני דרך הרפואה האלטרנטיבית כדי לבדוק את סיבת אי הנחת והבעיה ההתנהגותית. אשמח לעשות הכל ולהגיע אליך לאבחון. אנא עזור לי וכוון אותנו לדרך העשייה הנכונה כך שנוכל לטפל בו כראוי ובדרך הנכונה.

16/10/2005 | 08:23 | מאת: תשובת מנהל הפורום

יפעת שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער