פליטות בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

21/02/2015 | 14:40 | מאת: אמיר

שלום לכם אני צריך עזרה דחוף נולדו לי לפני חודשים שני תאומים חמודים מאז שנולדו הם לא מפסקים לפלוט כשהם יצאו מהפגייה התגלה לנו שיש להם כנראה רפלוקס האכלנו מטרנה תוך כדי הסמכת האוכל ב דייסת קורנפלור זה עזר טיפה אך המישכו בפליטות עם הזמן הפליטות נהיו יותר ויותר גרועים וגרמו לילדים להוציא חלב דרך האף ולהחנק כמה פעמים (גם תוך כדי שינה) עברנו ל נטורליון ar הפסיקו עם הפליטות לחלוטין אך התחילו לשלשל תצואה צהובה ודלילה מאוד האם כדי לנסות את האנפמיל?? אנחנו כבר מבולבלים ולא יודעים מה לעשות חשוב לי לציין שבנוסף לפליטות ולשילשולים הילדים לא רגועים במשך כל היום

02/03/2015 | 00:16 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, מכל שכתבת נראה כי התאומים אכן סובלים מרפלוקס משמעותי הגורם לפליטות, להשתנקויות בשינה וכן לאי השקט במשך היום. באם עדיין לא הסתגלו לתמ"ל החדש, ניתן בהחלט לנסות ולעבור לאנפמיל, אך בנוסף לכך ולהסמכת המזון, כדאי להקפיד על האכלה ושינה בתנוחה מוגבהת. בנוסף לכל אלו, חשוב לשקול טיפול נוסף - רפואה סינית והומיאופתיה, בידי מומחה לטיפול בתינוקות, עשויות לסייע מאד. ובאם זה לא יספיק - חשוב לשקול טיפול תרופתי. באם תזדקקו לסיוע במציאת מטפל מתאים, תוכלו לפנות אלי טלפונית, בברכה ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער