טרום סוכרת בגיל 17

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/06/2014 | 08:42 | מאת: נועה

עשיתי בדיקות דם השבוע, ויצא לי סוכר 105 גיליתי לפני שנתיים שיש לי קנדידה מולדת אז כנראה שרמת הסוכר הגבוהה באה בעקבות הקנדידה. איך אני יכולה להוריד משמעותית את קףרמת הסוכר ואיך לרדת במשקל אם אני במשקל תקין ? הגובה שלי הוא 161 ומשקל 63 אם דיאטות ותזונה לא נכונה זה מה שהביא אותי למצב זה. התגלה בבדיקות שיש לי גם חוסר ברזל ומערכת חיסונית חלשה. איך אני יכולה להןריד את רמת הסוכר ולחזק את מערכת החיסון ובכך גם להעלות את רמת הברזל . בנוסף אשמח לעזרה עם נושא הקנדידה

נועה שלום. תמיד יש קשר ישיר בין קנדידה לצריכת סוכר. הקנדידה גדלה מהסוכר ויחד עם זאת מורידה את הספיגה של הגוף (כולל ברזל) וגורמת לצריכה מוגברת של סוכר- שהוא מזון קל לעיכול. את צריכה לפנות לטיפול נכון אצל נטורופת/ית לטיפול בקנדידה ולגמילה מהסוכר ואז הסכרת שלך תתאזן והגוף יספוג טוב יותר את הברזל ואז מערכת החיסון תתחזק. אנא צריר עימי קשר אם את צריכה המלצה לטיפול נטורופתי אסף www.AssafMor.com [email protected]

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער