חוסר שקט אצל בת חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/02/2013 | 05:05 | מאת: מאיה

שלום תינוקת בת חודשים שפשוט לא רגועה... כבר עברנו פחות או יותר את שלב הגזים, ניזונה מתמל בשילוב עם הנקה (תאומים) נראה שפשוט יש לה אי נוחות כללית, בוכה המון. רציתי לדעת האם יש איזה שיטה - טיפול שיכול להקל עליה בגיל הזה?

מאיה שלום לא ניתן לדעת מה מפריע לביתך בלי לראות אותה או לקבל יותר פרטים. אני ממליץ לפנות לאחחנה אצל מטפל מוסמך לטיפול בילדים, אשמח לסייע לך למצוא מטפל באיזור מגורייך, את מוזמנת להתקשר, בברכה, אסף 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער