נדודי שינה לבן 15.5

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

06/10/2012 | 19:35 | מאת: אור

בני מתלונן על כך שאינו מצליח להרדם כל הלילה. הוא ילד רזה,תזונתו בסדר, לא משתמש באלכוהול וקפאין לפני השינה, עוסק בספורט בשעות היום בלבד ותלמיד מצויין. אך הוא הולך לישון מאוחר ושוכב במיטה ולא נרדם. התופעה נמשכת כשנה. מה ניתן לעשות?

07/10/2012 | 07:06 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, קיימות מספר סיבות אפשריות להסבר קשיי ההרדמות של בנך - חוסר איזון אנרגטי, חסר מסויים, גורמים רגשיים. הרפואה המשלימה מציעה מספר פתרונות בתחום זה של הפרעות שינה - הומיאופתיה, רפואה סינית, פרחי באך - כל אלו עשויים לעזור לבנך. אני מציעה שתפני למטפל מומחה לטיפול בילדים, באחד מתחומים אלו, בכדי שיאבחן את הגורם לחוסר השינה ויטפל בו. בברכת לילות רגועים וטובים לבנך, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער