אובססיה לדברים לחיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

05/09/2012 | 21:43 | מאת: שרה

שלום וברכה,. בני בן ה5 מאז היותו תינוק בן שנה וחצי יש לו אובססיה למצית דברים לחים כמו: מציצת מגבונים. בגדים מכוסים לפני היבוש וכן מציצת שיער רטוב. לאחר התייעצות עם נוירולגים שאמרו שאין סיכון בדבר, הדבר מפריע לי באופן אישי אבקש לדעת האם ניתן לטפל בענין בדרך כלשהי או שהזמן יעשה את שלו. תודה מראש שרה

19/09/2012 | 18:52 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום שרה, מהמידע שנתת קשה לדעת מה הגורם להתנהגות זו של בנך ועל כן אני מתקשה להשיב לשאלתך. דרוש מידע רב נוסף, שיאפשר להבין את מקור ההרגל. עם זאת, חשוב לי לומר לך שיש בהחלט אפשרות להשפיע על ולהניע תהליכים רגשיים באמצעות הרפואה המשלימה, באמצעות פרחי באך, הומיאופתיה או רפואה סינית. באם תרצי יעוץ מפורט יותר, או הפנייה למטפל מתאים, תוכלי לפנות אלי טלפונית, בברכה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער