קצרי נשימה קצרים ושיעול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

02/04/2011 | 23:30 | מאת: ...

בן 14 עם שיעול יבש כבר שלושה חודשים ועם קצרי נשימה (חודש וחצי) של 3-15 שניות 2-3 פעמים ביום במיוחד בפעית ספורטיבית קצרה (ריצה של20-50 מטר) נבדק בקשר לדלקת ריאות ויצא שלילי. עם עבר של סטרפטקוקוס ושעלת. ניתנה אנילציה וזה גרם למצב יותר חמור , בערך עוד שני סוגים של תרופות נגד שיעול במרשם ואף תרופה לא השפיעה מה זה יכול להיות?

שלום רב, אין כאן מספיק נתונים בשביל לענות בצורה חד משמעית מה זה יכול להיות, אין תחליף כאן לאבחון מסודר הכולל את ההיסטוריה הרפואית בצורה כרונולוגית, גורמים מסייעים נוספים, סוגי תרופות ואופי הנער. בכל אופן, בראייה של הרפואה הסינית- נשמע כי הראות נפגעו ממחלה או ממצב פיזי/נפשי אחר ולא מצליחות להשתקם, אלו הם בדיוק המקרים שנוטים ליפול בין הכיסאות באבחנה קונבנציונלית. קשה לי להמליץ על טיפול ספציפי בלי לראות את הנער, או לקבל יותר פרטים, אפשר ורצוי לפנות אלי טלפונית כך אוכל לסייע יותר טוב בהכוונה לטיפול. בברכה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער