מולטי ויטמינים לבת ארבע

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/12/2010 | 22:44 | מאת: מיכאלה

הקטנה שלי מסרבת לאכול. המקסימום שלה זה מרק עוף צח, בלי כלום בפנים, וכריכים, היא לא מסכימה לאכול בשר, בוודאי שלא דגים, על ירקות אין מה לדבר ופירות , מידי פעם בננה. היא קטנטונת והרופא אישר שאכן לתזונה הלקויה שלה יש קשר לזה. אני מנסה במליון דרכים הגשות שונות של אכול. חברה סיפרה לי על מולטיוימין לגיל שלה. האם זה מתאים וכדאי לחזק בגיל הזה. אני כמובן מבינה שזה לא בא על חשבון פתרון לבעיה אלא רק כדי לחזק בנתיים.

08/12/2010 | 23:45 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום מיכאלה, אפשר בהחלט לתת תוספת של מולטי ויטמין. מולטי ויטמין מוצלח לגילה של בתך הוא תכשיר בשם 'קינדרויטל', הניתן לקניה בבתי המרקחת. עם זאת, חשוב לי לציין, כפי שציינת גם את, כי אין בכך פתרון לבעיה. בראי הרפואה הסינית, חוסר תאבון ובררנות שכאלו, מלמדים, פעמים רבות, על חולשה של המערכות הקשורות בעיכול. חיזוק של מערכות אלו עשוי להביא לשיפור בתאבון, ולכן. אני ממליצה כי תפני למטפל/רופא מומחה לרפואה סינית לילדים, לטיפול בבתך. אם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל באזור מגוריכם, תוכלי לפנות אלי טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער