תינוקת לא רגועה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

02/10/2010 | 20:43 | מאת: ורד

שלום רב, מזה כחודש ביתי בת ה4 חודשים מגלה סימני אי שקט ועצבנות במהלך היום. הדבר מתבטא בקולות רוגז ולעיתים אף בכי וצעקות. לא ניתן להשאיר אותה לבד אף לכמה דקות כי היא מיד מאבדת סבלנות ותמיד צריך להרים ו"להעסיק" אותה וגם זה לא תמיד עוזר. בעלי ואני אובדי עצות ומותשים. יש לציין כי היא יונקת, לא לוקחת מוצץ או בקבוקים, היא פעילה מאד ומפותחת (כבר מתחילה שלבים ראשונים בזחילה) וכן מגיבה אלינו בחיוך ובשימחה. בנוסף יש לציין כי אין לה חום, היא לא סובלת מעצירות או בעיה גופנית נראית לעין וכי בלילות היא רגועה למדי (מתעוררת כפעמיים בלילה אך חוזרת לישון לאחר יניקה). מה ניתן לעשות? בברכה, ורד

03/10/2010 | 00:25 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום ורד, ראשית, משמח מאד לשמוע על ההתפתחות היפה. חשוב להבין מה מפריע לביתכם - האם מדובר בתחילת בקיעתן של שיניים, בכאבי בטן, רפלוקס לוושט או בבעיה אחרת. לשם כך, אני מציעה שתפנו לרופא הילדים שלכם. בהמשך, ולאחר קבלת אבחנה, משוערת לפחות, כדאי לפנות למטפל המומחה לטיפול בתינוקות - ברפואה סינית, הומיאופתיה, רפלקסולוגיה או תחום אחר (בהתאם לאבחנה), לקבלת טיפול, אשמח אם תפני שוב לפורום, לאחר אבחון, בכדי שנוכל לחשוב יחדיו על צורת הטיפול המתאימה ביותר. לילה טוב ובריאות שלמה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

03/10/2010 | 08:33 | מאת: ורד

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער