אומגה 3 בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/12/2005 | 12:44 | מאת: מיכל

האם עדיף לקבל אומגה 3 דרך הכדורים או דרך אוכל ואיזה אוכל עשיר באומגה 3

29/12/2005 | 13:13 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב כרגיל למען הסר ספק ברצוני לחדד את העובדה שאנני רופא MD הנני עוסק ברפואה משלימה וההמלצות מבוססות על מעל ל 10 שנות נסיון עבודה עם ילדים ברפואה משלימה וכמרצה על הדרכים לשלב רפואה קונבנציאונאלית ביחד עם טיפול משלים ( ומונע ) בתינוקות ילדים ונוער בנוגע לשאלתך מאוד חשוב לקחת אומגה 3 בזמן ההריון וההנקה - אנא חפשי את המאמר שלי בנושא המינונים במזון אינם מספקים מאחר וההמלצה היא ל 300 מג DHA ליום בהריון והנקה מוצרים מומלצים אומגה לייף תריומר תריאומגה וכמובן צריכה של דגים ממי ים עמוקים זרעי פשתן והמון ירקות בברכה ירון לב אור ( ד"ר לנטרופתייה ND מנהל מדיקיד רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער )

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער