טיפול בכאבי גב וכתף ובצוואר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

30/09/2018 | 13:52 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מכאבי גב .צווארוכתף שמאל.אני מבקשת פיענוח ממצאים: צוואר- מגבלה בתנועות עמ"ש צווארי עם הקרנה לזרוע שמאל,שינויים ספונדילוארטרוטיים ודיסקוגניים c5-c6/ כתף- כאבים בm.deltoid' רגישות במישוש בהיבט לטרלי וקידמי של כתף, sign impingement-חיובי,liff of-מגיעה עדs1. גב-כאבים עם הקרנה לרגלים ללא סימני חוסר נוירוסקולרי,כוח גס תקין,אין רפלקסים פתולוגים,סימן לסג חיובי דו צדדי,טווח תנועות בפרקים שמור,עמ"ש מותני-שינויים ספונדילוארטרוטיים ודיסקוגנים L2-L.3 קשה לי עם הנפת זרועות מעל גובה כתפים ומקבלת כאב חד בכתף,אני מקבלת תרופה בשם סלקוקס 200מ"ג ואקסיפן ג'ל הם לא הקלו על כאבים בצורה מלאה. האם שיטת קרניו -סקראל אוסטיאופתיה מתאימה לי?אשמח לקבל תשובות ,תודה

שלום רב, מתנצל אבל זה לא הפורום הנכון, ממיץ להפנות את השאלה לאורתופדיה בהצלחה

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער