כיליה מוגדלת אצל ילד בן 11 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

22/07/2018 | 09:51 | מאת: רחלי תורגמן

שלום רב, בני בן ה 11 סבל מכאבי בטן וגב ערכנו צילום בטן עליונה ותחתונה והתגלה בצילום כי כיליה ימנית מוגדלת. ערכנו בדיקות ואיסוף שתן כעת מחכה לתוצאות יש לו חוסר תאבון זה זמן רב ומתן שתן פעמים רבות ישנה עיםות ובטן נפוחה עם כאבי בטן בבדיקות דם הראשונות התגלה המוגלובין גבוה הוא מתלונן גם על קוצר נשימה..אני ממש מודאגת מה לעשות?

שלום רחלי, יש להמשיך את הבירור עד קבלת תשובות מרופא מומחה. במקביל ניתן להתחיל טיפול ברפואה סינית להקלה בתסמינים ובכאב. מוזמנתליצור קשר אם צריכה המלצה למטפל/ץ מוסמך/כת באיזור. בברכה, אסף מור 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער