כאבי בטן

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/05/2006 | 21:21 | מאת: רחל

האם טיפול בשיטה יכול להועיל לכאבי בטן מסוג שקשור בכיב קיבה ולצרבות? תודה

15/05/2006 | 21:55 | מאת: ליאור טל

שלום רחל, כיב קיבה, המלווה בכאבי בטן וצרבות יכול להגרם מסיבות שונות הקשורות בגורמי תזונה, רגישויות למזון ו/או גורמים רגשיים כמו מתחים, לחץ, נושאים רגשיים לא מעובדים ועוד. ברפואה הקונבנציונלית קושרים היום את רוב הכיבים בקיבה להמצאותו של חיידק ההליקובקטור פילורי, אך לא עוסקים בסיבות ובתנאים לשגשוגו. בשיטת אייפק ניתן לאתר את הסיבות והגורמים ליציאה משיווי המשקל של מערכת הגוף-נפש שמתבטאת אצלך בכיב וטיפול בהם יביא להחלמתו.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק