דיקור סיני

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/05/2006 | 09:47 | מאת: זהבה

בני בן 8 סובל מתסמונת ניפרוטית מגיל 3 מטופל בסטרואידים. עד עתה היה לו 7 התקפים. המליצו לי על דיקור סיני, מה דעתך? האם ידוע לך מקרים שהמחלה עברה בעקבות טיפול?

15/05/2006 | 21:47 | מאת: ליאור טל

זהבה שלום, פורום זה עוסק בטיפול בשיטת IPEC . השאלה ששאלת קשורה בטיפול בדיקור סיני ויש להפנותה לפורום המתאים: רפואה סינית/אקופנקטורה/דיקור סיני. במידה ותרצי להבין את צורת החשיבה והגישה הטיפולית בשיטת IPEC את מוזמנת להכנס לאתר : WWW.IPEC.CO.IL ולקרוא הסברים על השיטה. מאחל לכם בריאות, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק