עוד על מיגרנה: האם אתם מאבחנים את האלרגיות?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/05/2006 | 05:21 | מאת: מיכל

או שעלי לבוא עם איזשהו אבחון קודם? כיצד אתם מאבחנים את האלרגיות והרגישויות--הרי ייתכנו רגישויות לדברים רבים. האם אתם בודקים "דבר דבר"? תודה רבה על התשובה הקודמת המהירה.

03/05/2006 | 04:11 | מאת: עדי שאנן

כמובן, מיכל. אנחנו יודעים לאבחן במדויק את האלרגיות ואף לבטלן. אין צורך באבחון קודם. האבחון נעשה בעזרת "מבחן שרירים" (קינסיולוגיה), המאפשר חיבור אל החלקים הלא-מודעים של המוח וקבלת המידע המבוקש. את מוזמנת לגלוש באתר מטפלי איפק ולקרוא עוד. www.ipec.co.il בנוסף, אשלח לך קבצי מידע במייל. חג שמח ובהצלחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק