האם יש לכם נסיון בטיפול בטרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/04/2006 | 09:51 | מאת: רונה

האם השיטה יכולה להבטיח הצלחות? אני חולה בטרשת נפוצה. מצבי טוב יחסית. אני מאוד מקפידה על תזונה טובה (אחרי התיעצות עם נאטורופט) ופעילות גופנית מסודרת. קראתי מאמר שמדבר על כך שטרשת נפוצה מופיעה במשפחות בהם נמצא אלרגיה לחלב ולגלוטן. (יש אצלנו) ולכן חשבתי שאולי שווה להתיעץ.

12/04/2006 | 01:31 | מאת: עדי שאנן

שלום רונה, אני שמח שפנית אלינו. בכלים המצויים בידנו היום ניתן, בסבירות גבוהה, לתת פתרונות מצויינים למחלות אוטו-אימוניות שונות, ובכללן טרשת נפוצה. טיפול אייפק יכול לעזור באיתור וניטרול גורמים אלרגיים, נפשיים ואוטו-אימוניים. שימוש בתוספי מזון ייחודיים יכול לתקן את התקשורת הבין-תאית בגוף ולאפשר בכך החלמה מלאה. מדובר בשילוב מנצח שמוכיח את עצמו. את מוזמנת ליצור קשר במייל לקבלת מידע נוסף. חג שמח ובהצלחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק