סימנים כחולים מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/12/2005 | 00:12 | מאת: חביב

שלום שמי חביב יש לי בעיה מאוד מטרידה, עברתי אלפי פורומים, ולכולם אין תשובה חדש משמעית, אבל לבסוף הגעתי למסקנה אחת, שיש לי כחול מתחת לעיניים מאלרגיה. אני שנה ומשהו סובל מזה, ובמשך 5 חודשים אני נכנס לפורומים של עיניים, של המויאפתיה של כירורגיה, ושל כל מיני. אז ככה לפני כשנה הבחנתי שמסביב לשני העיינים שלי נהיה סימן כחול, לא התייחסתי לזה במשך כ5 חודש ולאחר 5 חודש התחלתי לחשוש כי זה הלך והחמיר, לבסוף פגשתי נטרופת שאמר לי תאכל יותר טוב, ובאמת התחלתי לאכול יותר טוב, לא אכלתי במבה ביסלי, ממתקים וכל אלה ואכן רואים שיפור משמעותי, וביום כלשהו אכלתי במבה לנסות מה יקרה ואחרי כ20 דקות יש החמרה, גם אם אני שותה המון חלב זה מחמיר. אז הנטרופת נתן לי כדורים בשם "אצות פלזמה" הם ניקו את הגוף אבל עדיין הסימנים האלה נישארו ולדעתי אינני יכול להתעלם מחלב או מהמון מוצרים כמו וופלות אז אני ממשיך לאכול רגיל חוץ מחטיפים. אז כרגע אני נמצא במצב שאני לא יודע מה לעשות, אבל דבר אחד אני יודע שזה נובע מבעיה פנימית כלומר ממה שאני אוכל ולא דלקת או בעיה בעיניים. אבל מה לעזעזל אני אמור לעשות. לקחת ויטמין c? איזה ויטמין או צמח מרפא אתה מציע לי כי הדבר הזה מחמיר לאחר מאכל כלשהו ומחלים כאשר אני מפסיק. וזה מאוד מעצבן זה עושה לי את הפנים עייפות כאלה ואני לא מבין למה דווקא בגיל 17 בדיוק זה התחיל לי. עשיתי בדיקה לאלרגיה שנקראת ige ובאותו זמן הייתי מצונן אז מצאו אלרגיה והפנו אותי לאלרגולוג ואני לא יודע מה הוא יגיד ועדיין יש לי תחושה שהוא יגיד לי שאין לי כלום, בבקשה אני מאוד מוטרד מזה. עזור לי. אודה לך מאוד להתראות

18/12/2005 | 02:51 | מאת: עדי שאנן

שלום חביב, מתיאורך את המקרה שלך עולה, כי אתה אכן סובל מאלרגיה ושהיא מהווה גורם משמעותי אם לא בלבדי לתסמינים שאתה מתאר. טיפלנו במקרים דומים בהצלחה מרובה. אני ממליץ לך לפנות למטפל/ת IPEC באיזור מגוריך לאבחון ולטיפול מוצלח, שיסלק את האלרגיות שלך ויעלים את הסימנים. רשימת מטפלים באתר המצורף. בהצלחה רבה, עדי שאנן www.ipec.co.il

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק