לימודים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

05/09/2005 | 14:40 | מאת: חלי

ליאור ועדי שלום רב לפני מספר שנים עברתי את שלב א של לימודי IPEC עם עדי שאנן וד"ר קניג. מאד התרשמתי מהשיטה אבל השתעממתי מאד מה-"סטאז'" שכל תלמיד מחוייב לעבור לפני שהוא ממשיך לשלב השני. לא היתה התנסות בפועל. ניסיתי להחליף מטפלים הייתי אצל עדי ואצל מאשה וזה פשוט לא הלך. האם יש לכם עצה/פתרון עבורי?! בתודה מראש חלי

06/09/2005 | 02:15 | מאת: עדי שאנן

חלי שלום, ראשית, אני שמח שהתרשמת מהשיטה. חבל שמצאת את האסיסטנציה משעממת. רוב התלמידים מוצאים אותה מועילה ומסייעת בהתחברות לצורת החשיבה המקורית של השיטה, והזדמנות ללמוד ישירות מהמורה הבכיר, תוך כדי תרגול והטמעה של טכניקות הטיפול. בכל דבר בחיים, בכל תהליך למידה, יש רגעים "מתים" או משעממים. עלינו לקבל זאת כחלק מה"מחיר" שאנו משלמים כדי לקבל את הידע והמיומנויות שברצוננו ללמוד. כמו כן לא הבנתי מה בדיוק "לא הלך". את מוזמנת להתקשר אלי להתייעץ. בכל מקרה, השיטה התפתחה וגדלה, וכך גם צורת הלימוד. הסדנאות ללימוד ניקוי רגשי וביטול אלרגיות כיום, כוללות, בנוסף לחמשת ימי הסדנא, גם 12 מפגשי לימוד שבועיים בני 4 שעות כל אחד, בהם לומדים, מדגימים מטפלים, דנים ועונים על שאלות. לאחר סדנת המתקדמים (רמה II), ישנה אופציה מומלצת לסטאז', לקראת סדנת הבכירים (רמה III), למי שיבחר להוסיף ולהעמיק. הסדנאות כיום לא נקראות עוד בשם אייפק, אך הן מכילות את כל הידע שניתן בעבר ועוד הרבה יותר. נוכל ללכת לקראתך אם תרצי לחזור לתהליך הלימוד. הסדנא הקרובה (רמה I) תתקיים בספטמבר, ברמת אביב. לפרטים ולהרשמה תוכלי לפנות: לנעמי בן-יוסף - 03-9340836, [email protected] או ליפעת ניר – 04-6365404,052-3340878 [email protected]

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק