דכאון

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

24/11/2005 | 18:41 | מאת: מירב

נראה כי אבי סובל לאחרונה מדכאון שהולך ומתדרדר . זה זמן רב הוא סובל מבעיות שינה ומלחץ דם גבוה ולאחרונה גם מסוכר גבוה. רציתי לדעת אם אתם מטפלים בכך?? תודה

26/11/2005 | 09:46 | מאת: ליאור טל

שלום מירב, ראשית יש לערוך לאביך בדיקות רפואיות מקיפות ולברר את מצבו הבריאותי. ניתן לטפל בשיטת IPEC בדכאון אצל אביך ע"י בדיקת מכלול מערכת הגוף נפש ומציאת הסיבות להתדרדרות: גורמים פיזיולוגיים, תזונתיים, רגשיים, חברתיים וכו' וטיפול משולב בהם. את יכולה לפנות למטפל/ת באזור מגורייך לפי הרשימה שבאתר IPEC.CO.IL ולקבל פרטים נוספים ותשובות פרטניות לשאלותיך. מאחל לכם בריאות, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק