האם השיטה יכולהלסייע לבעיתי?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

30/10/2005 | 02:28 | מאת: שרמנטית

אני בחורה מאד נקייה והגיינית וסובלת לעיתים תכופות מריח רע בואגינה. מקלחות תכופות, קרמים וריחות ארומטים אינם מסייעים להפגת הריח הבסיסי ביחוד כאשר אני פעילה מינית בצורה קיצונית. האם יש תכשיר למנוע את הריח מלכתחילה או זריקה נוגדת ריח רע חריף מהואגינה? או שיטת טיפול אלטרנטיבית או הוליסטית שתמגר את הריח המסריח ותחזיר בחשק רב עטרה ליושנה ולנדנה?

30/10/2005 | 22:03 | מאת: ליאור טל

שלום רב, ראשית יש לברר את מקור הבעיה אצל גניקולוג. הסיבות לריח רע בואגינה יכולות להיות שונות, כמו למשל זיהום פטרייתי, תזונה לקויה דלקת מקומית ועוד, ולכן טיפול הממוקד בריח לא יעזור. ברפואה המשלימה ניתן להעזר בשיטת אייפק, רפואה סינית, נטורופתיה או הומיאופתיה לטיפול בבעיה זו. ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק