כאב מוזר במגע על פני העור

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/10/2005 | 12:24 | מאת: ריקי

לאחרונה אני חשה בכאב מוזר במגע בעור הזרועות והעורף. מן תחושה של כאב בעת כוויה שיטחית משמש. אני אחרי הקרנות בחוליה סי 5 ומטופלת בזומרה אחת לחודש. מה פשר התופעה הזו???לאיזה תחום רפואי שייכת?.

16/10/2005 | 01:59 | מאת: עדי שאנן

שלום ריקי, בהחלט יתכן שזוהי תופעת לוואי של הטיפול שאת עוברת. האם התייעצת עם הרופאים שלך? אם הם טוענים שזה מוכר או יתכן, וגם אם לא, יתכן שניתן, בעזרת מבחן שרירים לאתר את הגורם לבעיה ואולי אף לסלק אותו, ולהביא החלמה.אנא פני למטפל אייפק באזור מגורייך להתייעצות. תוכלי לחפש באתר www.ipec.co.il בהצלחה וחג שמח, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק