סיוט לילי

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/10/2005 | 11:15 | מאת: דגנית

שלום רב בני בן ה-7 אתמול בלילה קם (ישן) התחיל להעיף דברים בבית נשכב על הספה והתחיל בועט בכעס עצוץ וכל העת הוא מעין בכה אבל זה לא היה ממש בכי זה היה יותר מהגרון כשהוא כל מה שהוא אומר זה אה אה אה כאילו בוכה אך בלי דמעות ובכח רב וכעס רב כל ניסיונותינו להרגיעו לא הצליחו גם לא הצלחנו להעיר אותו ניסינו בתקיפות ,ברוגע,שתפנו לו םנים ,לקחנו אותו לשירותים אולי הוא צריך לעשות את צריכיו זה היה פשוט מפחיד הילד במשך שעה שלמה משעה 1 בלילה עד שתיים לא נרגע אפילו לרגע חיבקתי אותו מאוד חזק הרמתי אותי על ידי והתחלתי להסתובב בבית ולומר לו אני אוהבת אותך מה שהפלי אותי שהילד היה נוקשה אך לא כבד בדרך כלל כשהוא ישן אני לא מצליחה להרים אותו בשל משקלו היינו ממש אבודים ואז בעלי אמר אולי נלך לבית חולים ופתאום כאילו הילד יצא מטרנס הוא פקח את העניים הסתכל עלי והגוף שלו נעשה כבד ורפוי שלא יכולתי לעמוד איתו יותר הוא לא יבר הוא רק הביט בנו בעניים של אני לא יודע בידיוק מה קרא כאן בבוקר הוא זכר את הארוע והוא אמר לי שהוא לא חלם שזה העיר אותו באמצע השינההוא לא יודע למה הוא אמר לי לא בכיתי והתעוררתי כשאבא אמר בית חולים זה הדבר היחידי שהוא זכר הוא ילד מאוד מקושר אנרגטית אני מאמינה שיש בו משהוא מעבר למה שאנו מכירים מה דעתך?

16/10/2005 | 01:52 | מאת: עדי שאנן

שלום דגנית, נראה שמדובר בבעיה על רקע רוחני. התייעצתי עם מטפלת אייפק שמתמחה בתחום זה, והיא הציעה פתרון שאינו מתאים לפורום זה, ולכן אפנה אותך אליה בפניה ישירה לדוא"ל שלך. ברכות, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק