גרון יבש

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/10/2005 | 22:39 | מאת: שלי

נידי שנה בעונת המעבר אני סובלת מגרון יבש נזלת ושעול יבש. כנראה שזו אלרגייה האם טפול איי פק יכול לעזור?? האם מדובר בטפול ארוך מועד?? אני מעוניינת לפתור את הבעיה מהר ככל האפשר.........

10/10/2005 | 22:47 | מאת: ליאור טל

שלי שלום, בשיטת אייפק אכן נוכל לברר אם מדובר באלרגיה לעונת המעבר, לבודד את הגורמים הספציפיים ולטפל בהם. יש לנו נסיון רב מאד ומוצלח בטיפול באלרגיות בכלל ובאלרגיה עונתית בפרט. לא ניתן להעריך את אורך הטיפול אצלך לפני פגישת האבחון, עם זאת שיטת אייפק היא בד"כ שיטת טיפול קצרת טווח. חשוב להבין שהטיפול אינו סימפטומטי אלא בשורש הבעיה ובגורמים להיווצרותה, דבר המבטיח בד"כ את אי הישנותה של הבעיה. שנה טובה וגמר חתימה טובה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק