טיפול בעבר בשיטה זו

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/10/2005 | 13:24 | מאת: לאה

שלום רב, בן שלי סובל מאלרגיה קשה- רוב הזמן עם נזלת, לחה והעתשויות. טופל לפני כ6 שנים במרפאה שלכם ( עוד כאשר הייתה ע"י בית קלקא). מדהים מה שרואים בזמן הטיפול, אבל לעזור זה לא עזר. האם יש שיטות חדשות מאז? בברכה,לאה

12/10/2005 | 16:05 | מאת: עדי שאנן

לאה שלום, הצטערתי לשמוע שבנך לא החלים. עם זאת, יתכן שהטיפול לא מוצה. אינני יודע פרטים על הטיפול שעבר בנך. יתכן שניתן לערוך בירור ולבדוק אם ומה יש לעשות. אנא התקשרי עמי להתייעצות טלפונית. לשאלתך, אין "שיטות חדשות", אולם שש שנים זה הרבה זמן. ישנן התפתחות והתקדמות מתמידות, נוספו כלים אבחוניים וטיפוליים, ומטפל אייפק של היום יודע דברים רבים שלא ידע לפני שש שנים. בברכת גמר חתימה טובה ושנה טובה, עדי

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק