שאלה בעברית צחה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/09/2005 | 21:57 | מאת: יהורם

האם הטיפול בשיטה הנל יעיל נגד חרדות פאניקה וכו..?? האם יש מטפלים באיזור חיפה והקריות??? ומהן העלויות הכספיות?? תודה

03/09/2005 | 01:55 | מאת: נשמע מסקרן

איפה אפשר לקבל טיפולים? אני גרה בחדרה.......

03/09/2005 | 12:29 | מאת: ליאור טל

שלום יהורם, בחרדה, החלקים הלא מודעים בנפשנו מכילים תכנים וחסימות מהעבר המתערבבים עם ההווה, יוצרים מתח ופחד מפני גורמים אשר לא קיימים במציאות ופוגעים ביכולת השיפוט הקוגנטיבי במצבים אלו. שיטת IPEC יעילה ביותר בטיפול בחרדות והתקפי פאניקה בשל יכולתה לקבל מידע דרך מבחן השרירים (קינסיולוגיה) מהתת-מודע של המטופל ובעזרת כלי אבחון יחודיים של מערכת הגוף-נפש לאתר את אותם מחסומים עמוקים שבאים לידי ביטוי על פני השטח כחרדות. התערבות טיפולית אנרגטית תשחרר את אותם מחסומים ותאזן בהדרגה את מערכת הגוף-נפש עד לפתרון הבעיה. אורך הטיפול ישתנה ממטופל למטופל בהתאם לחומרת הבעיה, משכה, מאפייני אישיות ועוד. מומלץ לפנות למטפל עם רקע ונסיון בתחום הרגשי. ניתן לאתר מטפלי IPEC מוסמכים לפי רשימת המטפלים שבאתר IPEC ישראל: WWW.IPEC.CO.IL מחירי הטיפול משתנים ממטפל למטפל. מאחל לך בריאות, ליאור טל

07/09/2005 | 22:42 | מאת: רון

גם אני סובל מהבעייה הנ"ל אני מתגורר בירושלים וכמובן חבר בכללית, היכן אוכל לקבל טיפול? האם הכללית-מושלם משתתפים במשהו?

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק