מרפקים בשתי הידיים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

03/10/2005 | 07:00 | מאת: אילנה

אשמח באם אקבל מענה על תופעה שמטרידה אותי מזה זמן רב מאוד. שני המרפקים שלי בידיים מזה מספר שנים קבלו צבע כהה. כמו כן המרפקים יבשים מאוד ושמתי לב שבזמן לחץ או מתח אני חזה כאבים באזור המרפקים. רופא עור אמר לי שהצבע נובע משפשוף. לא מתקבל על דעתי. מה אתה מציע לעשות???..... תודה על מענהץ אשמח לקבל תובה במייל שלי.

06/10/2005 | 00:25 | מאת: עדי שאנן

אילנה שלום, יתכן שבעייתך נובעת ממצב רגשי כלשהו. עדותך מחזקת כיוון חשיבה כזה לבדיקה. יתכן גם שישנו הקשר אלרגי או אחר. ההסבר של "שפשוף" נשמע קלוש. בכל מקרה, אבחון אצל מטפל אייפק באזור מגורייך, עשוי לגלות את מקורות הבעיה, ואף, ב"ה, להביא לריפוי, על ידי ניטרול האלרגיות ו/או "ניקוי" רגשי מתאים. למצוא מטפל/ת באזור מגורייך, ניתן באתר השיטה www.ipec.co.il בהצלחה ושנה טובה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק