מחפשת מטפל IPEC בירושלים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

01/10/2005 | 11:02 | מאת: דבי

אני סובלת שנים רבות מאלרגיות מגוונות ודיקור סיני לא עוזר במיוחד. התרופות האנטיהיסטמיניות כבר לא ממש עוזרות גם ומאלרגיה שהיתה בעיקר באביב זה כבר איתי כל השנה. האם שיטת IPEC יעילה במקרים שכאלה? האם אתם מכירים מטפל/ת מנוסה מירושלים?

01/10/2005 | 22:51 | מאת: מתעניינת

שפורח בעיקר בעת פריחת האביב ופתיחת העלעלים והאבקנים:-) ומתפשט ופושה לעיתים למשך כל השנה בדרגות חומרה שונות ומשונות. האומנם סטרואידים לא מקלים את הבעיה הנקודתית- הסימפטומתית? אף אני אשמח להמלצה קונקרטית למטפל באזור ירושלים בגישה הוליסטית באלרגיה האקזמטית הססטמתית שלי למיגור האלרגיה וסירוסה מהשורש. שנה טובה לכולנו. ושנת פריחה- לא במובן הפשטני של המילה.

02/10/2005 | 00:17 | מאת: עדי שאנן

שיטתנו מתאימה במיוחד לטיפול בכל מצב בריאותי, שהוא על רקע אלרגי או פסיכוסמאטי, שכן ביכלתנו לבטל / לסלק / להפסיק כל אלרגיה שהיא, וכן, במידת הצורך, לבצע "ניקוי" רגשי, כדי לסלק את השרשים העמוקים יותר של המצב הבריאותי הלקוי, לגבי בחירת מטפל באזור המגורים: בפורם זה אנו נמנעים מלהמליץ על מטפל זה או אחר. ניתן, עם זאת, לגלוש לאתר הרשמי של השיטה www.ipec.co.il , להכנס ל"מטפלים" ולבחור אזור בארץ,לקבלת רשימת מטפלים הרשומים באתר. בהצלחה, שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם, עדי וליאור

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק