הסבר על שיטה זו.. המלצה?....

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

15/03/2015 | 11:42 | מאת: הריון

שלום, אני בחודש חמישי להריון ראשון, סובלת ממיגרנות קשות ותכופות.. רפואה קונבציונלית לא עזרה, ניסיתי דיקור סיני ושיאצו ללא הטבה.. הפנו אותי לנסות נתראופתיה, ועכשיו אמא שלי הייתה בהרצאה על שיטת אייפק, . מה זו השיטה הזו?... והאם זה יכול לעזור לי בדרך זו?

שלום לך, תודה על פנייתך לפורום. ראשית, ברכות ושיהיה לך בשעה טובה. לגבי הסברים על השיטה, תוכלי למצא הרבה חומר ברשת ואני משוכנע שבדרך זו תוכלי להתוודע לשיטה על כל פניה האיבחוניים והטיפוליים. ללא ספק,יש לנו הצלחות בהחלט מעודדות בתחום הטיפול במיגרנות. הייתי ממליץ לך לפנות למטפל אייפק מוסמך / מומחה באיזור מגורייך ולעבור איבחון.בהתאם לכך תוכלי להחליט לגבי המשך טיפול / סידרת טיפולים ככל שתבחרי ולחוות את הטיפול והשפעותיו, בתקווה שהן תהינה חיוביות, כמובן. רשימת מטפלים תוכלי למצא באתר עמותת מטפלי איפק או באתר אייפק ישראל. אני לרשותך בכל שתראי לנכון ו/או עזרה כלשהיא, בהקשר לכך. אני מאחל לך בריאות שלמה ושיהיה במזל טוב. שבוע נפלא אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק