האם יש לipec נסיון עם סוכרת?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

03/02/2014 | 22:12 | מאת: אשר

שלום, עד כמה יעילה ipec לגבי הורדת סוכר? אין לי סוכרת, אולם בשנים האחרונות הסוכר שלי עלה , כנראה עקב מתח נפשי קיצוני שהייתי בו. היום אני רגוע... הסוכר אצלי עדיין תנודתי מאד , אבל בתחום המותר. אמנם הערכים שלי הם תקינים, אין לי בעיה עם ערכי הסוכר, אלא עם כיוון אפשרי של התפתחות של בעיה. השאלה: 1. האם יש לשיטת ipec נסיון עם סוכרת? 2. איזה נסיון זה? באיזה תוצאות הסתיימו הטיפולים? אשר

אשר שלום, תודה על פנייתך לפורום, טיפול בשיטת אייפק. באמצעות טיפול בשיטת אייפק ניתן לאבחן ולטפל במספר גורמים ואספקטים של הנושא. ככל שמדובר בגורמים רגשיים ניתן בהחלט לטפל ובהצלחה. כמו כן יש צורך לעבור איבחון יסודי ומסודר שבסופו ניתן יהיה לנטר את הגורמים הפיסיים, ולטפל בהם. למותר לציין כי שיטת אייפק הינה שיטת איבחון וטיפול מתחום הרפואה המשלימה אשר מושתת על ההבנה כי כל אדם הינו ישות ייחודית ומיוחדת ועל כן איננו מסתמכים על סטטיסטיקה כזו או אחרת. מתוך כך הגדרת מידת ההצלחה נימדדת בהתיחס לכל מקרה על מורכבותו , גורמיו הספציפיים ויחודיותו. ככל שתבחר לעבור איבחון וטיפול בשיטת אייפק, מומלץ לפנות למטפל/ת אייפק מוסמך מקצועי ומנוסה באיזור מגוריך ולהתיעץ איתו בכל שתראה לנכון. ואם יורשה לי, אומר עוד כי במקרה כפי שתיארת,ישנה חשיבות עליונה לשמירה קפדנית וביצוע מעקב סדיר אחר ערכי הסוכר ושמירה קפדנית על אורח חיים מסודר הכולל דיאטה מתאימה, ביצוע פעילות גופנית והפחתת גורמי מתח ולחץ מכל סוג. אני מאחל לך בריאות שלמה וכל טוב אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק