נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

13/01/2014 | 12:01 | מאת: גלי

שלום רב! בני בן 10.5 סובל מנזלת אלרגית כרונית + מספר מקרי סינוסיטס על רקה אלרגי. הילד אלרגי לאבק. קיבלתי המלצות על השיטה שלכם.רציתי לדעת מי המטפל המומלץ באיזור הצפון- נהרייה? וכמה מפגשים צריך בשביל ריפוי? מה המחיר של הטיפול? תודה ויום טוב

גלי שלום, תודה על פניתך. אכן שיטת אייפק מתמחה גם בטיפול באלרגיות כדוגמת זו שממנה סובל בנך, כפי שתיארת. אני מציע לך להיכנס לאתר עמותת מטפלי אייפק בישראל או לחפש ברשת מטפל באיזור שציינת ולעשות איבחון מסודר ומובנה לבנך, אשר בסיומו ניתן יהיה להעריך את מצב הרגישויות ואת מצבו הכללי שלבנך, מהיבטים אלה. כידוע לך כל אחד ואחת הינה/ו אישיות גופנפש ייחודי/ת ומיוחד/ת ועל כן לא ניתן להעריך או לדעת מראש בכמה טיפולים מדובר. בנוסף לכך משך הטיפול,הצלחתו והתמעטות או היעלמות הסימפטומים,שונים מאדם לאדם. כל מטפל והתימחור שלו נקבעים על פי פרמטרים שונים, בדיוק כמו בכל תחום אחר. לגבי בחירת מטפל תוכלי לקרא בהתייחסויות קודמות בפורום אך באופן כללי חשוב שהמטפל/ת יהיו מוסמכים עם תעודות המעידות על הכשרתם המקצועית, חברי עמותת מטפלי אייפק בישראל ובעלי נסיון מוכח. לא פחות חשוב הוא "להתחבר" למטפל, לסמוך עליו ושבנך ירגיש איתו בנעם ובנוח. בכל מקרה תוכלי לפנות אלי בכל שאלה או בעיה שתראי לנכון ולצורך. אני מאחל לבנך בריאות שלמה ונקיה מאלרגיות. כל טוב אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק