מה עושים?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/01/2014 | 23:52 | מאת: ירדן

שלום וברכה! יש לי קושי לבלוע אני מנסה לבלוע אוכל וקשה לי כואב לי שאני בולעת אני חושבת שזה ממצב רגשי אני הרבה בדכאונות יש לי גם כאבי ראש לפעמים אמרו לי שהקושי בבליעה זה כי אני לא מעכלת דברים שקרו לי ובכלל את החיים אשמח אם תייעץ לי ירדן

שלום ירדן, מודה לך על פנייתך לפורום ואשתדל להשיבך לשביעות רצונך, כמיטב יכולתי. תיארת מצב שמצדיק טיפול, התיחסות ותשומת לב. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך מכאן היא לאסוף את עצמך ולמצא מטפל/ת אייפק מוסמך/כת ומנוסה באיזור מגורייך, ולעבור איבחון רציני מסודר ומקיף אשר בסיומו ת/יוכל המטפל/ת להעריך ולהשיב כמיטב יכולתה/ו על תהיותייך ושאלותייך. במידה ותיבחרי בכך תוכלי להגיע אליו/ה למספר טיפולים בכדי לבחון את שביעות רצונך ממנו/נה ומהשיטה ויותר מכך את הצלחת הטיפול. כדאי להגדיר מראש את המטרות ויעדי הטיפול ובאופן זה לאפשר את ניטור מצבך והתקדמות הצלחת הטיפול, בהתאם לכך. אני ממליץ לך לפני כל דבר אחר להיבדק אצלך רופא/ת המשפחה בכדי לוודא שהכל תקין, רפואית. אני מאחל לך בריאות נפלאה ועומד לרשותך בכל שתראי לנכון ותבקשי. כל טוב אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק