צפצופים באוזניים במהלך שירות צבאע

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

27/12/2013 | 22:51 | מאת: עמר

שלום אני סובל כבר חודשים מצפצופים באוזניים לאחר מטווחים ביצעתי בדיקות אצל רופאים אמרו לי שזה לא יעבור עשייתי בדיקות שמיעה הופיעה ירידה בשמיעה באוזן שמאל בדיצבלים גבוהים 8000 ומעלה ,אשמח לדעת אם ישנו טיפול לבעיה הזאת תודה

עמר שלום, לדבריך חלה ירידה בשמיעה הן אוביקטיבית (בדיקות)והן סוביקטיבית. על פניו קשה לי לראות איך ניתן ליצור יש - מאין, אבל אברר עם קולגות האם יש להם איזשהו נסיון טיפולי חיובי במקרים כאלה וככל שתהינה בשורות חיוביות אעדכן בפורום. אני מאחל לך בריאות טובה ושבוע טוב. אבישי מגל מטפל אייפק מומחה

18/02/2015 | 23:07 | מאת: מרינה

םעבזסעלחיעצח מחיייי נננננננננננגדין ייייצנ.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק