האם יעזור?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

25/11/2012 | 17:36 | מאת: חוה

עדין לא הבנתי לגמרי איך הטיפול עובד האם זה בדומה למח אחד? והאם הטיפול יכל לעזור לחולשה של מערכת העצבים המרכזית, כימעט בתוח שניגרם לי בעיקבות לקיחת "הראקוטן"(ליפני 5 שנים) מאז אני סובלת מיסימפטומים במערכת הנשימה והקיבה,עוד בזמן שלקחתי את הכדור התחלתי ליסבול

חווה שלום, במובנים מסויימים כן. המינוח "חולשה של מע' העצבים המרכזית" בעייתית להתיחסות. ככל שתרצי בכך תוכלי לבחור לך מטפל אייפק מתאים באיזור מגורייך שיערוך לך איבחון מסודר ורציני שבעיקבותיו תוכלי לקבל תשובות לתהיותייך. אני מאחל לך בריאות טובה ובהצלחה. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

26/11/2012 | 20:43 | מאת: חוה

האם באיבחון אוכל לדעת איזה טיפול אלטרנטיבי הכי טוב לבעיה שלי? האיבחון נעשה דרך השרירים? המטפל יכל לגלות טראומות מהעבר(בלידה למשל)? תודה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק