אייפק לכאבי גב וברכיים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

19/09/2012 | 19:36 | מאת: דליה

אני סובלת מזה שנים רבות מעקמת וכאבי גב לאורך השנים ולאחרונה נוסף כאבים חזקים בברך שחיקת סחוס וכו, הפיזיוטרפיסטית שמטפלת בכאבים בברך לא מצליחה למצוא את הטיפול היעיל ביותר ולכן אני שואלת אם בשיטת אייפק אוכל למצוא את העזרה המתאימה

דליה שלום, ראשית לכל מתנצל על השיהוי בתשובתי. מניסוח שאלתך ניתן להבינה בשני אופנים ועל כן אענה על שניהם. 1. האם טיפול בשיטת אייפק יכול לעזור לך? ובכן התשובה לכך יכולה להינתן אך ורק לאחר פגישת איבחון מובנית ויסודית שבעטיה ניתן יהיה לקבל תשובות ואינפורמציה שיאפשרו להעריך זאת. 2.האם באמצעות שיטת אייפק ניתן לברר ולקבל תשובה איזו שיטת טיפול היא המתאימה לך ביותר? התשובה על סמך נסיונינו,היא -כן. אני עומד לרשותך ככל שתראי לנכון,להבהרות וכד'. אני מאחל לך בריאות שלמה ובהצלחה. חג שמח וכל טוב. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

04/10/2012 | 23:33 | מאת: דליה

תודה על התשובה, אכן היום הייתי באיבחון וקיבלתי טיפול בצמחי בך למשך שבוע מקווה שאתחיל לקבל תוצאות

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק