בעיית התאפקות אצל תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/08/2012 | 22:33 | מאת: מיכל

מחפשת המלצה למטפל בשיטת אייפק לתינוקת שפוחדת לתת צואה כנראה מטראומה. אנחנו מאזור אשדוד הבעייה מד דחופה אשמח לקבל המלצה למשהו באיזורנו

הי מיכל, מבירור ראשוני שערכתי תנסי לפנות לאווה קרמר - ויס מ-גן יבנה (תמצאי אותה בגוגל). אם זה לא יסתדר דברי איתי ואנסה לעזור לך במציאת חלופה. שבוע טוב ובהצלחה אבישי מגל מטפל אייפק מומחה 050-5768128

12/08/2012 | 10:44 | מאת: מיכל

שלום לך ממש חימם לי את הלב התגובה המהירה ואף הגדלת לעשות כשהתקשרת לאווה לוודא שהיא יכולה לקבל אותנו. יצרתי איתה קשר ומקווה שנעלה על הדרך הנכונה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק