אשמח לקבל טיפול בשיטה ממתלמדים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

17/06/2012 | 19:34 | מאת: ש.

שלום, אני מעוניינת לקבל טיפול בשיטת IPEC אך מחירי המטפלים שדיברתי איתם נעים בין 400-500 ש"ח לטיפול ואלו סכומים גדולים מאוד עבורי. האם ישנם מתלמדים שמבצעים טיפולים במחירים נמוכים יותר? תודה,

שלום רב, לא ידוע לי על מרפאת מתלמדים בשיטת אייפק. ישנם לא מעט מטפלים טובים הגובים סכומים פחותים,ראוים והוגנים. ניתן להיכנס לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" בכתובת http://www.amutat-ipec.co.il/ ולמצא מטפל מוסמך באזור מגוריך שיענה על הקריטריונים הנ"ל. אם בכל זאת, עדיין תהיה בעיה, ניתן ליצור איתי קשר ואשתדל לעזור. בברכת בריאות טובה ובהצלחה. אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה

22/06/2012 | 09:38 | מאת: ש.

שלום וברכה, לבקשתך - ניתן ליצור איתי קשר במס' - 050-5768128 ואשתדל לעזור במיטב יכולתי. בברכת בריאות טובה ושבת שלום. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק