ילד בן 6- הרטבות יום

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

20/03/2012 | 14:35 | מאת: אמא מודאגת

שלום, יש לי ילד בן 6 (גן חובה), שמאז שנגמל מטיטולים, רוב הפעמים נשלח על ידינו לשירותים. בשנה האחרונה הוא לא הולך לשירותים, יכול להתאפק שעות ולומר שאין לו פיפי, וכשהולך בסופו של דבר, כמובן שיש לו. הוא לא רטוב ואין תחתיו "שלולית", אלא עיגול בתחתונים שגדל וגדל.. אני חוששת שבשנה הבאה יצחקו עליו בכתה א'. ניסינו כל דבר, בדקנו מבינה אורולוגית והכל תקין. האם יש אפשרות לעזור באייפק? תודה רבה!

שלום לך "אמא מודאגת" ראשית לכל את יכולה להיות רגועה שכן מצבה הטבעי ביותר של כל אם,הינו היותה - "אמא מודאגת", הגם שלא תמיד יש לכך הצדקה. ובכן,מדובר בתלונה די שכיחה,בעיקר אצל בנים. ברב רובם של המקרים הדבר מסתדר עם הזמן,כך או אחרת. יחד עם זאת דאגתך המנומקת בהחלט מובנת וטבעית לגמרי. אני משוכנע שבשיטת אייפק ניתן לטפל בתלונה שתיארת. לשם כך תוכלי להיכנס לאתר מטפלי אייפק בישראל בכתובת www.amutat-ipec.co.il או בכל דרך אחרת ולמצא מטפל/ת בקרבת מקום מגורייך. רצוי לברר ולוודא מראש שיש לו/ה נסיון בטיפול עם ילדים. לאחר האיבחון שיערך במפגש הראשון ניתן יהיה להעריך טוב יותר את שאר הפרטים והיתכנות הצלחת הטיפול. אני מאחל לכם הצלחה,ולך באופן אישי שבפניה הבאה לפורום ככל שתהיה כזו תחתמי בשם "אמא רגועה". כל טוב אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק