אפשרויות תעסוקה למוסמכי שיטת איפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/03/2012 | 22:40 | מאת: נטלי

היי אני שוקלת ללמוד את השיטה ורציתי לדעת מהן אפשרויות התעסוקה- כעצמאית וכשכירה (האם יש עמותות/מכונים/מרפאות וכו' המעסיקות מטפלים?) תודה ויום טוב!

שלום לך נטלי, אני שמח לשמוע שאת שוקלת ללמוד לטפל בשיטת אייפק ומאחל לך הצלחה רבה. לגבי שאלתך, נכון להיום הטיפולים ניתנים במסגרות עצמאיות,קליניקות ומרפאות פרטיות. יחד עם זאת תוכלי להעלות את השאלה הזו בפני ביה"ס בו תבקשי ללמוד. כל טוב ובהצלחה. אבישי מגל מטפל אייפק - מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק