ההבדל בין שיטת אייפק לשיטת NEAT

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

17/01/2012 | 11:38 | מאת: דנה

שלום רב. חברה המליצה לי לעבור טיפול בשיטת NEAT. האם שיטת NEAT ושיטת אייפק היא אותה שיטה ? אם לא - מה ההבדל בינהן ? האם שיטת אייפק יותר מתקדמת ? האם גם טיפול בשיטת NEAT יכול לעזור ? אודה לתשובה האם שיטת NEAT גם טובה ומה ההבדל בין השיטות ?

דנה שלום, שיטת אייפק פותחה על בסיס שיטת NEAT. שיטת אייפק שוכללה מאד בתחום הטיפול בגורמים פיזיים והורחבה לתחום הטיפול הרגשי/נפשי בנושאים רבים ומגוונים מאד ושוכללה עוד יותר,עם השנים. תוכלי לקרא על שתי השיטות באינטרנט ולפחות לגבי שיטת אייפק תוכלי למצא חומר רב,מפורט,וברור,לרבות סירטוני הסבר על השיטה וכיוב'. בסופו של דבר מה שהכי חשוב הוא מבחן התוצאה. ככל שתחליטי לבחור בטיפול בשיטת אייפק תוכלי להיכנס לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" www.amutat-ipec.co.il אשר הינה חברה רשמית ב"לישכה הארצית למקצועות בריאות משלימים" ולמצא לך מטפל/ת מתאים/מה. אני מאחל לך בריאות שלמה וכל טוב. אבישי מגל מומחה בשיטת אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק