טיפול אייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/01/2012 | 20:25 | מאת: תומר

עברתי טיפול אייפק אחד בדברים כגון: חרדות, המטפלת שאלה את הגוף כמה פעמים אם הגוף מוכן לטיפול אייפק ולפי דבריה הגוף ענה כמה פעמים שכן. לאחר הטיפול התחילו אצלי דפיקות לב שלטענתה הם בגלל שאני הייתי בלחץ מהטיפול, שאלתי היא כזאת, האם יכול להיות שהגוף מראה שאני כן מוכן לטיפול אבל בעצם אני לא מוכן נפשית? כי הרי אם אני מוכן אז אני צריך להיות מוכן גם נפשית לא?

תומר שלום, מתוך מעט הפרטים שמסרת ברור כי עצם פנייתך והגעתך לטיפול מעידה ומראה על רצונך ומוכנותך לקבל טיפול. לפי דבריך כך גם עלה מ"מבחן השרירים" שערכה לך המטפלת. אם כן יש תאימות בין רצונך ומוכנותך לקבלת טיפול הן במודע והן בתת המודע. לגבי הסיבות שגרמו לדפיקות הלב שהופיעו לדבריך לאחר הטיפול ניתן להעלות אפשרויות רבות ויתכן מאד כי אין זאת בהכרח קשור ישירות לטיפול,אך גם אם כן, אין זה אומר שאינך "מוכן נפשית" לקבל טיפול. אני מציע כי תשוחח ותתיעץ עם המטפלת שלך על הנושא ומתוך כך תוכל להחליט איך בכוונתך לנהוג בהמשך. אני מאחל לך בריאות שלמה וכל טוב. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק