פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

25/12/2011 | 14:34 | מאת: רחלי

שלום רב! אני סובלת מזה 3 שנים מפסוריאזיס טיפתי. האם טיפולי אייפק יכולים לעזור? אם כן האם יש מטפלים באזור אריאל?אני מחפשת מטפלת. תודה.

שלום רחלי, פסוריאזיס הינה מחלה היכולה להתבטא במיגוון ובמנעד רחב של סימפטומים. ככלל מדובר במחלה עיקשת אשר יכולה להיות סוערת לפרקים. לא ברורות הסיבות והגורם למחלה הניגרמת כתוצאה משיבוש תאי דם לבנים במערכת החיסונית. מבירור שערכתי אצל קולגות שלי,מטפלי אייפק, עולה כי אכן היו הצלחות בטיפול בפסוריאזיס,אך הטיפול היה ממושך ובמקרים רבים ההתמקדות היתה בגורמים רגשיים. למותר לציין כי לא ניתן לצפות מראש אם, ומה תהיה מידת ההצלחה ומה יהיה משך הטיפול. כדי לחפש לך מטפל/ת בקירבת מקום מגורייך תוכלי להיכנס לאתר של "עמותת מטפלי אייפק בישראל" בכתובת - www.amutat-ipec.co.il אני עומד לרשותך ככל שתבקשי הבהרות או פרטים נוספים. אני מאחל לך בריאות טובה וכל טוב. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק