טיפול במגוון בעיות

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

13/11/2011 | 23:44 | מאת: זיו

יש לי שאלה, אם יש לי הרבה בעיות לטפל בהם, יש סיכוי לטפל במספר בעיות בטיפול אחד או שטיפול חייב להיות ממוקד בכל בעיה בנפרד?

שלום זיו. אחד היתרונות הבולטים בשיטת אייפק, היא היכולת לטפל במספר גורמים / אלרגנים / נושאים בטיפול אחד. מספר ו/או סוג הגורמים או הנושאים הללו נקבעים באמצעות משוב שרירי (מבחן שרירים) ועל כך תוכל לקרוא בהרחבה באתרים הבאים: www.bewell-clinic.co.il www.amutat-ipec.co.il יחד עם זאת בהחלט יתכן כי נושא / גורם מסויים ידרוש טיפול שלם או יותר. אין לכך כללים. כל אחד ואחד עם הענינים הייחודיים לו. ולסיכום – התשובה לשאלתך היא – כן, בוודאי. בברכת יום טוב ובריאות מצוינת, אבישי מגל - מטפל אייפק מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק