נטיה מינית

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/10/2011 | 15:51 | מאת: עומר

שלום, רציתי לשאול האם שיטת אייפק מסוגלת להוציא אדם ממשיכה לבני מינו בהנחה שהמשיכה נוצרה מיחסים לקויים עם האבא ובעיה בדימוי העצמי (לפעמים נטייה יכולה להתפתח מסיבות כאלה) במיוחד שהרפואה פוסלת שזה מולד, וטוענת שזה משהו שרוכשים עם הסביבה.

עומר שלום, שאלתך מורכבת ממספר נושאי משנה אשר כל אחד מהם הוא שאלה בפני עצמה. ישנם מחקרים המוכיחים לטענתם כי אכן כן מדובר בגנטיקה. ישנם אחרים הטוענים אחרת . ישנה גישה שנויה מאד במחלוקת המדברת על תחום של "טיפול ריפראטיבי" ("מתקן"). איך שלא יהיה ורק מתוך שכתבת אני סבור שיש מקום לבירור יסודי מעמיק ומקיף של הנושא המטריד אותך ולטפל,בהתאם לכך. ככל שתבחר לעשות זאת בשיטת אייפק תוכל להיכנס לאתר דוקטורס או לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" בכתובת: http://www.amutat-ipec.co.il, ולבחור לך מטפל/ת מתאים/מה בסמוך לאיזור מגוריך. בברכת שנה טובה ובריאות טובה, אבישי מגל – מטפל אייפק מומחה

08/10/2011 | 18:39 | מאת: עומר

אבל האם מטפל בשיטת אייפק יסכים לטפל במקרה כזה?

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק