עלות טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

07/08/2011 | 19:28 | מאת: אפרת

שלום, כבר כמה פעמים שהמליצו לי לעבור טיפול בשיטת אייפק. ואני מעוניינת להתחיל בטיפול בתל אביב. אשמח לקבל מידע אודות טווח עלויות טיפול. תודה

שלום לך אפרת, ראשית לכל אני מאד שמח לשמוע כי הומלץ לך להתנסות בטיפול בשיטת איפק, ומברך אותך על החלטתך. הייתי ממליץ לך להיכנס לאתר של "עמותת מטפלי אייפק בישראל" www.amutat-ipec.co.il, למצוא מטפלים באיזור מגורייך,לדבר איתם ולברר את תעריפיהם ובאותה הזדמנות גם לבחון מי המטפל המיטבי עבורך. אני מאחל לך בריאות שלמה והצלחה. בברכה, אבישי מגל, מטפל אייפק מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק