שאלה דחופה מאוד בנוגע לעקיצה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

04/07/2011 | 21:21 | מאת: ליאת

שלום וברכה יש לי בדיוק עוד שעה עד שאוכל לגשת לרפואה דחופה במידה וצריך: בערב לפני יומיים התחלתי לגרד עקיצה כרגיל... (בירך אחורית) אתמול כשראיתי שהיא שעדיין מאוד מגרדת הסתכלתי במראה וראיתי שהחור של העקיצה ממש ברור ושחור וכל העקיצה מסביב אדומה מפוחה וקשה בכותר של בערך 10ס"מ אולי קצת יותר זה מגרד כמעט כל הזמן אבל בכללי לא נראה לי שאני מרגישה משהו מיוחד - עברו יומיים האם זה יכול לחכות עד הבוקר או שעלי לגשת לרפואה דחופה? כמובן אני לוקחת אחריות בכ מקרה ומתייחסת לתשובתך כהמלצה... פשוט אשמח להימנע מלגשת עם היונקת הקטנה לחדר מיון האם יש משהו שכדאי לעשות בינתיים?

ערב טוב ליאת, מכיוון שמדובר במקרה דחוף, תתקשרי אלי למספר: 050-5768128 נשתמע, אבישי מגל מטפל אייפק מומחה

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק