הסבר

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

21/06/2011 | 12:27 | מאת: תיקי

אשמח לקבל הסבר לגבי השפעת הטיפול בשיטת IPEC על הפרעות קשב וריכוז.

תיקי שלום, לצערי שאלתך מאד מאד כללית ורחבה מה שאינו מאפשר התמקדות בתשובה. כידוע הפרעות קשב וריכוז מתבטאות בקשת רחבה של סימפטומים ומסיבות שונות ומגוונות. מתוך כך הטיפול באמצעות השיטה יהיה בהתאם. אוכל להיות ממוקד יותר ככל שתמוקד שאלתך ותגובה באינפורמציה נוספת. אבקש להדגיש כי בסופו של דבר ניתן יהיה להיות ברורים יותר רק לאחר פגישת איבחון ובדיקה. רק בריאות וכל טוב. אבישי

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק